حتی کار نزد پدر زوجه، باید با اجازه ی زوج باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #33258186

آیا اشتغال زوجه ( با وجود اینکه طلاق برقرار نیست و حتی اقدامی هم صورت نگرفته) در هر سطح شغلی، حتی کار نزد پدر زوجه، باید با اجازه ی زوج باشد یا خیر؟ و برای جلوگیری از کار کردن چه اقدامی باید انجام داد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوج زمانی میتواند با اشتغال زوجه مخالفت نماید که شغل زوجه مخالف شیونات و حیثیت خانواده باشد

سلام
در صورتیکه شغل زوجه منافی مصالح و حیثیت خانواده نباشد(چه اشتغال نزد پدر و یا نزد ثالث) امکان ممانعت زوج وجود ندارد.