تغییر سن شناسنامه چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #33251140

سلام من میخام سنمو دو سال کوچک کنم امکانش هست؟ تاریخ تولدم و تاریخ تنظیم شناسنامم دو سال اختلاف داره؟؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید میتوانید اقدام به کاهش سن نمایید.

سلام
طبق قانون تغییر سن کمتر از پنج سال ممنوع است اما اگر شناسنامه ای که دارید الان از آن استفاده می کنید متعلق به شما نیست و متعلق به مثلا خواهر متوفی شما بوده می‌توانید درخواست ابطال شناسنامه مذکور و صدور شناسنامه جدید با تاریخ تولد واقعی از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود به طرفیت اداره ثبت احوال تقدیم نمایید

با سلام
به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست خویش را بین نمائید درصورت عدم اخذ نتیجه مثبت دادخواست خویش را به طرفیت اداره ثبت احوال تقدیم نمائید