میتوان با توجه به اینکه پدر بنده زودتر از پدربزرگم فوت شده و مدرکی هم در اختیارمان نیست اقدام قضایی انجام دهیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #33250673

پدر بنده در سال ۷۵ فوت شده اند
که بعد از مرگ ایشان پدربزرگم سه سال بعد فوت شدند
که باتوجه به اینکه پدربزرگ من نزد تنها عمویم بود و نمیدانیم که چه اوراق و اسنادی از تقسیم مال دراختیار دارد
عموی بنده خواهان بازپس گیری زمینها و باغاتی که دراختیار فرزندان پدرم بوده را دارد
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از پدربزرگ خود ارث نمی برید

سلام
اگر اموال که در تصرف پدر شما و برادرانتان بوده است در مالکیت پدرتان باشد و اسناد و مدارک داشته باشید عموی شما نمی‌تواند ادعایی بنماید
اما اگر اموالی که در تصرف شماها هست در مالکیت پدربزرگتان باشد و اسناد و مدارکی بر مالکیت پدربزرگ موجود باشد عمویتان به عنوان وارث پدربزرگ می توانند چنین ادعایی که در سوال مطرح کرده‌اید بنمایند
و اگر هیچ کدام از شما ها یعنی شما و عمویتان مدرک نداشته باشید تصرفات شما دلیل مالکیت شما ها هست

با سلام
اگر این زمین و باغات در زمان حیات پدر شما طی مدارکی و شواهدی برای ایشان بوده است و میتوانید مدارکی یا استشهادیه ای برای این منظور تهیه نمایید تا اثبات نماید این اموال متعلق به پدر مرحوم شما بوده یا پدر بزرگتان به پدر شما واگذار نموده میتوانید از خود دفاع نمایید اما در غیر اینصورت متاسفانه نمیتوانید کاری از پیش ببرید .
موفق باشید