دادخواست بنده تحت چه عنوانی ‌مطرح شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #33242827

با سلام
از بنده تحت عنوان ادم رباعی و فروش دختران به نفع فرد شکایت شد دادستان حکم بازداشت و تفتیش منزل صادر کرد ۵ ساعت در بازجویی و بازداشت بودم تا اینکه خود فرد به اصطلاح ربوده شد امد و اظهار کرد کل ماجرا دروغ است و بنده ازاد شدم. بعد از ۲ ماه منع تعقیب صادر شد و الان تبرعه شدم
شاکی خواهر فرد مذکور است فرد مذکور حدود ۳۳ سال سن و مستقل از خانواده است
کل این ماجرا در واقع برنامه ای برای بردن ابروی بنده و اخراج از کشور و سیاسی کردن من بوده حالا زندانی طولانی مدت یا هرچیز دیگر
حکم‌ صادره برای این خانم ‌شاکی چیست؟
و ایا این حکم اجرا میشود یا تبدیل به جزایی نقدی میشود؟
سپاس

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اتهام افتراء شکایت کنید

تحت عنوان افتراء شکایت کنید، ممکن است حبس اجرا نشود و تبدیل شود

اگر بابت افترا شکایت کنید و جرم به لحاظ وجود سابقه قضائی اثبات شود مجازات قانونی افتراء ۱ ماه تا ۱ سال حبس و حداکثر تا ۷۴ ضربه شلاق و یا یکی از آنها است. که بسته به شدت و ضعف جرم توسط دادگاه مجارات تعیین میشود.