چگونگی شکایت بابت قبول واخواهی و تجدیدنظر خارج از مهلت دعوی طلاق

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۴ #33242642

سلام وقتتون بخیر، من تمام کارهای طلاقم انجام شد و نامه گرفتم و رفتم محضر، محضر هم دو بار اخطار فرستاد براش برای اینکه بیاد امضا کنه. بعدش روزی که قرار بود برم برای ثبت طلاق یادش افتاد که یک نامه نزده به دادگاه برای اینکه نمایندگی بگیره.‌‌ من رو فرستاد دادگاه از قاضی دستورش رو گرفتم، وقتی رفتم شعبه گفتن فرجام‌خواهی کرده، در صورتی که مهلتش تموم شده بود. گفتم مهلتش تموم شده چرا قبول کردین؟ گفتن به هر حال پرونده باز میشه و ما ردش می‌کنیم ولی باز مهلت ۲۲ روز اعتراض براش قرار دادن. امروز دوباره ابلاغیه اومد که واخواهی کرده خارج از موعد. تازه برج ۱۰ واخواهی کرده بود و رد شده بود و ۲۲ روزش هم گذشته بود. باز گذاشتنش داخل پرونده و دوباره ۲۲ روز مهلت تجدیدنظرخواهی قرار دادن.‌‌ میگم بهشون واخواهی یک باره ده بار نیست که، میگن کاری نمیشه کرد، قاضی رد می‌کنه. حالا چکار انجام بدم برای توقف این روند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید صبر کنید تا رای نهایی بیاد
یعنی مهلت های گفته شده تموم بشه

با سلام،چاره ای نیست صبور باشید تا رای قطعی شود.

سلام اگر پرونده به دادگاه ارجاع شده شما لایحه خود را بفرستید و در لایحه به موضوع خارج از مهلت بودن اشاره کنید و همچنین به موضوع تخلف مدیر دفتر

با سلام
شما باید منتظره رای صادره از دادگاه تجدیدنظر باشید

سلام شما باید منتظر صدور رای قطعی باشید.

منتظر صدور رای قطعی باشید.

سلام در برخی موارد اعتراض صرفا موجب اطاله دادرسی است و نتیجه دیگری در پی ندارد باید صبور باشید تا رای قطعی شود.