متوجه شدیم چک سرقتی و مخدوش است؛ چطور میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۹ #33238823

سلام.
بنده از شهرستان یک بار به ارزش ۳۰ میلیون فرستادم تهران برای یک مشتری که تلفنی سفارش داده بود. بار توسط ماشین باربری ارسال شد و در تهران مشتری بار را درکنار خیابان خالی میکنه، یک رسید با دستنویس خودش و امضا تحویل راننده میدهد که بار را تحویل گرفته. و یک فقره چک. بعد از ۲-۳ روز که چک دستمون رسید بردیم بانک متوجه شدیم چک سرقتی و مخدوش است و مشتری هم تلفنش دیگه خاموش کرد. چطور میتونم ازش شکایت کنم؟ فقط اسم و فامیلش و رسید دستنویس و چک سرقتی ازش دارم. ایا بجایی میرسم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اول از همه مشخصات صاحب تلفنی که به شما سفارش داده را از مخابرات دربیاورید بعد از فرد مذکور با شهادت راننده وبار نامه از طریق اقدام قضائی مطالبه پول خود را نمائید

شا می توانید با استناد به مدارکی که در دست دارید مثل امضا و دست خط شخص مورد نظر و چک سرقتی شهادت شخصی که بر را به وی تحویل داده اقدام یه ثبت شکایت نمایید.

با سلام. در صورتی که مشخصات ایشان (نام و نام خانوادگی) را داشته باشید میتوانید علیه ایشان اقدام قضایی انجام دهید در غیر این صورت بسیار مشکل می باشد.

با سلام
با شهادت کسی که بار را به شخص تحویل داده و نیز دست خط و امضاء شخص ، میتوانید جهت احقاق حق خویش از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید