صیغه موقت در کجا باید ثبت شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۹ #33232712

سلام وقت بخیر
ما پیش یک روحانی در دفتر ازدواج رفتیم و یک دفترچه مهر برجسته دار هم بعد ار خواندن صیغه به ما داده؟ این دفترچه برای گرفتن شناسنامه کافی است؟؟ چون باردار هستم و اینکه با ثبت صیغه موقت اسم زوج و زوجه در شناسنامه های هم قرار میگیرد؟؟
و چون خودم حقوق بگیرم حقوق بازماندگی در صورت ازدواج قطع میکنند مستمری ام را منم صیغه ام اگه ثبت کنم بخاطر فرزند اونا میتونن استعلام کنن؟؟ و حقوقم قطع میشه یا برقرار میمونه؟ چون من و پدر بچه جدا ز هم زندگی میکنیم هر چند وقت یکبار سر میزند. و در صیغه نفقه زن واجب نیست که ممنون میشم راهنمایی ام کنید. تشکر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ثبت ازدواج موقت الزامی نیست مگر در صورت باردار شدن زن, توافق طرفین و شرط ضمن عقد با این وصف ثبت ازدواج شما الزامی است در ازد.اج موقت نفقه به زن تعلق نمی گیرد مگر علاف آن شرط شود.برای فرزند اخذ شناسنامه منعی ندارد.

درود
مستند به ماده ۲۱ قانون جدید ح خ ثبت نکاح در صورت بارداری زوجه الزامی است
ضمنات اجرای ان نیز در ماده ۴۹ همان قانون : الزما به ثبت نکاح + پرداخت جزای نقدی درجه ۵ یا حبس تعزیری درجه ۷ میباشد
ضمنا با ثبت نکاح اسم فرزند در شناسنامه شما درج گردیده همچنین در پرداخت مستمری از تکفل خارج میشوید
موفق باشد

الزامی به ثبت نکاح منقطع وجود ندارد مگر در ۳ مورد ۱.توافق طرفین ۲.شرط ضمن عقد ۳. باردارشدن زوجه
لذا ثبت نکاح شما الزامی است
منعی برای اخذ شناسنامه وجود ندارد
بابت نفقه نیز بله تعلق نمی گیرد مگر شرط خلاف شده باشد

-- قانونی برای الزام به ثبت ازدواج موقت وجود ندارد لذا تنها در صورت تقاضای زوجین امکان ثبت در شناسنامه وجود دارد .
-- در صورت صدور شناسنامه برای طفل ، نام فرزند در شناسنامه درج شده و مستمری شما قطع میگردد .

صیغه میتواند رسمی یا عادی ثبت شود یا با جاری شدن احکام صیغه منعقد بشود ولی در قانون صیغه موقعت باردار شدن همسر باید ازدواج موقعت آنها ثبت گردد نفقه شاملتون میشه