درخواست شکایت از شخص حقیقی بابت فروش جنس تقلبی در دیوار چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۹ #33209985

باسلام
من حدود دو ماه پیش دو عدد دوربین در سایت دیوار که ظاهرا قدیمی بوده و فروشنده نیز بر قدیمی بودن آن تاکید داشت را در شهر مشهد خریداری نمودم و از آنجایی که فروشنده با تحریک اینجانب که مشتری قراره الان بیاد ببره من را فریب داد که عجله ای و در شب این جنس را خریداری نمودم
و بعد نیم ساعت که به منزل رسیدم متوجه تقلبی بودن آنها شدم که با ایشان تماس گرفتم و ایشان مدعی شد که نه آقا دلت را بد نکن و اگر هم ناراحتی من پول را خرج کردم فردا بیار که یه امانتی بهت بدهم و دوباره آنرا بفروشم و پولت را بدهم
من فردا تماس گرفتم و ایشان گفتند من فرصت ندارم خودت در دیوار آگهی کن و بفروش که متاسفانه وجدان من اجازه چنین کاری را به من نداد که شخص دیگری را مثل خودم متضرر کنم
خلاصه با پیگیری فراوان بعد از یکماه مشخصات وآدرس شخص را رابطه ای گیر آوردم و تماس گرفتم که من آدرس و مشخصاتت رو دارم لطفا این پول من را برگردان و جنست را بگیر که ایشان باز هم گفتند تو مال را دیده ای و خریده ای من پس نمیگیرم
دو روز بعد با یکی از دوستانم که شاهد این معامله بود به درب منزلش مراجعه کردیم که ایشان مجدد گفتند من پس نمیگیرم
فردای آن روز دوستم برای حجت تمامی به او زنگ زد وگفت ناراحت نشی که پیگیری قانونی انجام بشه و برایت گران تمام شود که ایشان گفته بودند من الان پولی ندارم و مقداری سنگ جواهری وانگشتر دارم که بیایید به قیمت طلبتان ازینها بردارید و من بعد چند روز به اتفاق یکی از دوستانم که سنگ شناس بود و شاهد معامله دوباره طی تماس و هماهنگی قبلی به درب منزل ایشان مراجعه کردیم و ایشان به ۱۱۰زنگ زد که اینها من را تهدید کرده اند و صورتجلسه ای تنظیم کرد که ما امضاء نکردیم.
خلاصه یکی از دوستان ایشان که او هم جزء شاهدین معامله در شب معامله بود از من مهلت یکماهه خواست تا پول را پس بدهد والان که این پیام را مینویسم ۱۰ روز آن گذشته
و میدانم که باز هم سرکار هستم
از آنجایی که فرصت دادگاه و...
را ندارم میخواستم بپرسم آیا امکانش هست سریع به پولم برسم
البته پول زیادی نبود ولی میخواهم به هر قیمتی که شده این شخص را رسوا کنم که سر افراد دیگیری مثل من را کلاه نگذارد
لازم به توضیح میباشد که ارزش جنس ۲۰درصد وجهی میباشد که من پرداخت کردم
ممنون میشوم اگر پاسخ و راه کار سریعی به من پیشنهاد بدهید
باتشکر
همراه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان جرم کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان می توانید شکایت کنید

درود
بهتر است به جای شکایت در دفاتر خدمات قضایی دادخواست فسخ معامله و مطالبه ثمن را با مدارکی که از این معامله دارید ثبت نمایید.

با سلام
دادخواستی حقوقی مبنی بر فسخ معامله و استرداد وجه پرداختی را تقدیم نمایید .

سلام . امکان فسخ معامله و مطالبه ثمن به نرخ روز برای شما وجود دارد

اثبات این موضوع کمی سخت است بخصوص مدتی هم گذشته شکایت کیفری تاثیری ندارد بهتر است دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن را طرح کنید

با درود
امکان طرح دعوای کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع از جانب شما قابل طرح است.
به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دعوای خویش‌ را ثبت نمایید

با سلام
با توجه به اینکه انعقاد معامله با فریب و تدلیس صورت گرفته میتوانید تحت عنوان تحصیل مال نا مشروع با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت علیه ایشان تنظیم نمایید