چگونه از همسرم بابت کلاهبرداری شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۱ #33202215

سلام
من چند ماه پیش با دختری آشنا شدم،خلاصه بعد چند وقت با هم صیغه کردیم،بعد از تقریبا یک ماه از صیغه بدون هیچ مشکلی رفته مهریه گذاشته اجرا که تعدادش ۱۱۴ تا هست، توی این مدت هم به عناوین مختلف از من تقریبا ۴ تا پنج میلیون پول گرفته البته به صورت تیکه تیکه واسه بعضی از پرداخت ها رسید بانکی دارم و بعضی ها هم ندارم، بعد اجرا گذاشتن مهریه فهمیدم یک بار ازدواج کرده دوتا بچه داره که دست شوهر سابقشه و جدا از اون با یکی دیگه هم صیغه بوده که بعد جدا شده طبق گفته خودش از اون هم کلی پول گرفته تا مهریه رو بخشید، الانم میدونم با یکی در ارتباطه و رابطه داره ولی مدرکی ندارم من میتونم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم؟ هیچ دلیلی واسه جدایی از من نیاورده اصلا جوابمو نمیده.
من میتونم طلاقش ندم؟من چطور میتونم اونو محکوم کنم؟ بعد اجرا گذاشتن مهریه یکبار تماس گرفت که بارداره و واسه سقط از من پول میخواست که من گفتم میخوام بچه نگه داره که فهمیدم درست بوده و با قرص سقط کرده میتونم بابت این ازش شکایت کنم؟ حاضرم هرچقدر دارم بندازم دور ولی به اون مهریه ندم چون واقعا خیلی مسخرست یکی بعد ۲۰ روز بره بدون هیچ دلیلی مهریه بزاره اجرا یعنی یه قانونی که جلوی اینطور کلاهبرداری رو کاسبی کردن بگیره وجود نداره؟ البته که خودمم مقصرم که نشناخته این تعداد مهریه رو قبول کردم اگر کسی میتونه کمکم کنه.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کلاهبرداری تعریف خاصی دارد .‌وشامل سوال شما نمیشود

با سلام
۱. سقط جنین توسط ایشان جرم و قابل تعقیب است.
۲. مهریه تعیین شده هر چند نامتعارف تعیین شده ولی در عقد موقت حق زوجه است ولی شما هم میتوانید درخواست تقسیط آنرا بدهید. این کار ایشان هر چند عرفا مذموم است ولی کلاهبرداری به معنای حقوقی نیست.
۳. در عقد موقت شما مکلف به پرداخت نفقه نیستید مگر اینکه شرط کرده باشید بنابراین وجوه پرداختی قابل استرداد است.
۴. شما تا پایان مدت متعه حق خواهید داشت ایشان را طلاق ندهید یا بذل مدت نکنید.
۵. اگر اثبات کنید در زمان زوجیت با کسی دیگرارتباط دارد این امر رابطه نامشروع بوده و قابل مجازات است

ایشان همسرشما هستند و شکایت کلاهبرداری معنا ندارد .
قانون تقصیر نداره خودشما بارضایت خویش ۱۱۴سکه رامهریه قراردادی