میتواند با خود زنی دیه و طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۸ #33131137

سلام
اینجانب همراه با سرباز کلانتری رفته بودیم احضاریه بدهیم، خانم که در نامزدی هستیم از در خانه پدریشان بیرون امد و زد درب ماشین و شیشه را شکست و دست خودش رو هم زخمی کرد،و سرباز گزارش جدا گانه نوشته مبنی بر اینکه خانم حمله کرده و دستش هم زخمی شده و در هنگام حرکت ماشین دوباره دست انداخته به دستگیره ماشین و به زمین افتاده
حال ایا با این که سرباز گزارش داده و رئیس کلانتری هم زمیمه پرونده کرده،خانم بتواند دیه بگیرد؟(دو تا شاهد هم اورده که در کلانتری شهادت دادن،و از آشناهای خودشون هست)
و نیز از این طریق به بهانه عسر و حرج طلاق بگیرد؟
لارم به ذکر است در نامزدی هستیم و کلیه حق و حقوق خود را میگیرد، و به هر دری زده که خود را مطلقه کند،۱، دادن فسخ نکاح که موفق نشده، ۲، حال با تحریک این و اون اقدام کرده به این کار تا عسر وحرج رو ادعا کنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خود زنی از طریق پزشک قانونی و در برخی موارد علم قاضی مشخص میشود

سلام صورت جلسه کلانتری کمکی زیادی در روند پرونده شما می باشد لذا پزشک قانون خودزنی را تشخیص خواهد داد موفق باشید

اولا انچه اتفاق افتاده خود زنی محسوب نمی شود.در ثانی در مورد شما فقط گزارش پلیس به نفع شما می باشد و نیاز به شاهد جهت اثبات ادعای خود دارید

خیر پزشکی قانونی خود زنی را تشخیص خواهد داد

با درود به صرف آنچه در سوال آمده امکان طلاق و دیه وجود ندارد.

امکان تشخیص خودزنی توسط پزشکی قانونی وجود دارد و امکان دریافت دیه یا تقاضای طلاق وجود ندارد .

با سلام نمیتواند نگران نباشید