آیا قاضی پرونده رای باز به نفع من میده یا رای را عوض میکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #33079480

با سلام من یک ملک کشاورزی را از ورثه خریدم سند تک برگ هم زدم به نامم . یک نفر شکایت کرد جهت اثبات وقوع بیع و ابطال سند و ..و گفت زمین را قبل از تو چند سال پیش من خریدم از صاحب اصلی که اکنون فوت کرده . قولنامه ندارم ولی شاهد حضور داشت موقع خریدن . ولی ۳ نفر شاهد امدن جلسه دادگاه گفتن ما حضور نداشتیم فقط شنیدیم و قاضی پرونده رای به نفع من داد قابل استماع نمیباشد. نامبرده تجدید نظر برد پرونده را تجدید نظر رای دادی به صورت ماهوی باید رسیدگی شود و پرونده را عودت داده به شعبه

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود در دادگاه مالکیت خود را به اثبات برسانید

با سلام

پرونده فنی بوده و حساسیت دارد. از نظر اثباتی باید دقیق پیش برود.

باسلام واحترام ...درصورتی که مداراک اثباث مالکیت نداشته باشد و خرید شما اگر بصورت قانونی صورت گرفته باشد شهادت شهود درمقابل سند مالکیت معتبر نمیباشد