آیا باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه با جلب نظر کارشناس بدهم یا دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۵ #32981771

باسلام
احتراما در وکالتنامه فروش بنده قید شده که وکیل اختیار دارد به هر قیمتی به هرکسی حتی خود وسیله مرا بفروشد. این وسیله در آن زمان ۲۰ میلیون تومان ارزش داشته و مطابق رسید صحیح و سالم تحویل وکیل شده است. اما هم اکنون ایشان ادعا دارد وسیله خراب بوده و بنده هم آنرا ۱۰ میلیون تومان فروخته ام. واقعا هم خراب نبوده و مدتی دست ایشان بود تا بفروشد. گذشته از اینکه هنوز پول بنده را نداده است میگوید مطابق اختیاری که داشته به هر رقمی میتوانسته بفروشد. حتی مثلا کمتر از ده میلیون تومان. حال بنده چگونه می توانم پول خود را قانونی مطالبه نمایم و البته ارزش واقعی وسیله را. نه چیزی که ایشان ادعا می کند؟؟ آیا باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه با جلب نظر کارشناس بدهم یا دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت؟ همچنین ایشان در قیمت فروش مصلحت بنده را رعایت نکرده. آیا این مساله را در زمان طرح دعوا باید مطرح کنم یا بعدا در دادگاه و جلسه رسیدگی؟
باسپاس

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مدت وکالتی که داشته را دهید

دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت را مطرح کنید. اگر وکیل مصلحت شما را رعایت ننموده است ، باید جبران خسارت نماید

دادخواستی مبنی بر مطالبه حساب ایام وکالت میتوانید تنظیم کنید

درود
دادخواستی مبنی بر مطالبه حساب ایام وکالت طرح کنید.

شما باید دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت را تقدیم دادگاه کنید

سلام دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت را مطرح کنید

دادخواست مطالبه حساب ایام مورد وکالت واگر رعایت صلاح ومشورت وغبطه شما را در نظر نگرفته و سونیتی در موضوع داشته حتنا مطرح کنید