آیا شورای حل اختلاف به این مشکل رسیدگی میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #32941175

با سلام و احترام.من ملکی را اجاره دادم که مستاجر اجاره ماهیانه رو یک ماهه پرداخت نکرده و میگوید ماه بعد رو هم ندارم و تخلیه هم نمیکنم.ملک من تجاریست و مغازه هست. و بندی داخل اجاره هست که در صورت پرداخت نکردن اجاره و برگشت خوردن چک اجاره نامه فسخ و باید تخلیه شود.حالا سوالم اینه که ملک مورد اجاره نه سرقفلی رو فروختم نه حق کسب و پیشه داره میخواستم ببینم آیا شورای حل اختلاف به این مشکل رسیدگی میکند؟ که زود تر حل بشه یا حتما باید برم دادگاه؟و این که آیا درصورت مهلت دادن و پرداخت نکردن اجاره حکم تخلیه میدهد؟ و زمان آن چقدر طول میکشه. ببخشید طولانی شد ولی خواهشمندم جواب کامل و قانع کننده ای بزارید خییییلی لطف میکنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای این کار شما باید اظهارنامه فسخ بدهید و سپس به دادگاه دادخواست اعلام فسخ قرارداد اجاره و تخلیه بدهید که رسیدگی به آن مستلزم گذشت زمان است بنابراین بهتر است اجاره بهای معوقه را از وی مطالبه کنید و صبوری کنید تا زمانی که وقت اجاره منقضی شود و به لحاظ انقضای مدت از شورا درخواست تخلیه نمایید و شورا فورا دستور تخلیه صادر می نمایند.

باتوجت به بندی که درقرارداداست میتوانید قراردادرافسخ وتقاصای, تخلیه کنید اگرتقاضای فسخ داریددرصلاحیت دادگاه می باشد

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی شورا به این مورد نیز رسیدگی میکند و میتوانید اقدام کنید
موفق باشید