اعلام جعل توسط کارشناس چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #32940868

سلام در یک پرونده در دادگاه حقوقی که به یک سند رسمی و یک صلح نامه عادی استناد شده بود ما تقاضای کارشناسی خط و امضا دادیم. کارشناس در نظریه خود اعلام کرده که سند رسمی جعلی و صلح نامه جعلی می باشد حالا اگر من خواسته باشم برای طرفین که این کار را انجام داده اند تقاضای مجازات کنم باید چه کاری انجام بدم؟
خود دادگاهی که داره این پرونده رو بررسی می کنه این کار رو انجام میده یا ما باید تقاضای تقاضای بررسی بدیم؟
جرم این جعلی که گفتم چیه؟ من می خوام مجازات زندان باشه ایا این مجازات قابل تغییر است؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید از ایشان به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول با استناد به نظر کارشناس در دادسرا شکایت مطرح کنید

سلام
شما میتوانید ادعای جعل و استفاده از سند مجعول کنید دادگاه به امر رسیدگی میکند

باید از طریق دادسرا شکایت جعل مطرح نمایید.