با توجه به این متن؛ آیا آنها میتوانند زمین را پس بگیرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۰ #32936602

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده در سال ۹۵ چکی را که برگه شده بود اجرا گذاشتم و در تیر سال ۹۸ بعد از کلی رفت و امد به دادگاه ۴ دانگ یک زمین در عوض ان چک به نامم شد. در اسفند ۹۸ قراردادی بین من و صاحب زمین در حضور وکیل اینجانب مبنی بر اینکه تا تاریخ ۲۰ اسفند ۹۸ باید ۲۵۰ میلیون به من بدهند بسته شد طبق این قرارداد اگر تا تاریخ مقرر شده ۲۵۰ میلیون نقد به اینجانب داده نشد قرارداد فسق شده و زمین برای بنده می ماند... طرف من ۱۱۵ میلیون در موعد مقرر پرداخت کرد ولی مابقی پول را در تاریخ مقرر پرداخت نکرد... من به ایشان اعلام کردم که قرارداد از نظر اینجانب فسق شده است.. ولی ایشان بعد از چهار ماه مابقی پول را به حساب وکیلم ریخت.. و من پول را برداشت نکردم وکیلم هم بهشان گفت که پولتان را پس بگیرید ولی انها قبول نکردند...مابقی پول حدود شش ماه در حساب وکیل من مانده است نه انها پس گرفتند و نه من برداشت کردم... تا اینکه انها اظهارنامه ای فرستادند مبنی بر اینکه ما به تعهد خود در قرارداد عمل کردیم و شما پول را گرفته اید ولی زمین را نداده اید... و پنج روز مهلت پس دادن زمین داده اند...

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تنفیذ فسخ معامله را بدهید.

با درود
دادخواست تنقید فسخ قرارداد صحیح به نظر می‌رسد، اظهار نظر دقیق تر مستلزم بررسی مستندات است.

برای فسخ قرارداد دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد را مطرح نمایید

در خدمات قضایی دادخواست تنفیذ قرارداد ثبت کنید

درود بر شما، با توجه به توضیحات و مدارک و مستندات، میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد تنظیم و تقدیم دادگاه نمایید.

سلام
دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد به دادگاه بدهید.