راهی هست که آزاد بشه و زندانی نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #32920842

یک پسر جوان توی دعوا زده به تخمدان یک پسر ایشون قبلا سابقه هم داشته حالا باید ۴۰۰ میلیون هم دیه بده راهی هست که ازاد بشه و زندان نمونه چون باید چند سال زندان بره نمیخوام که زندان بمونه لطفا اگر راهی هست بگید لطفا خواهش میکنم جواب بدین لطف میکنید که جوابم رو بدید خیلی ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتواند رضایت شاکی را جلب کند امکان تخفیف هست والا باداشتن سابقه امکان تخفیف نیست

چون مسبوق ب سابقه کیفری هستند خیلی سخته ک حبسی براشون در نظر گرفته نشه الا با جلب رضایت شاکی ک مجازات رو تخفیف بدن یا تبدیل کنند

تنها در صورتیکه متهم بتواند رضایت شاکی را اخذ نماید امکان تخفیف در مجازات محتمل خواهد بود والا چاره ای جز تحمل ایام محکومیت وجود ندارد .

با توجه به سو سابقه ایشون بعیده که مجازات حبس حذف بشه اما با اخذ رضایت و تقدیم لایحه قوی امکان تخفیف یا تبدیل مجازات ممکنه. انشالله که هرچی خیره پیش بیاد