کلاه برداری و خیانت در امانت چه مراحل شکایتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #32917634

بنده یک مغازه دار در یک شهر کوچک هستم روز سه شنبه فردی به مغازع ینده مراجعه کرده و یک کالا از بنده دریافت کرده در ان زمان شاهدین؟(دیگر مشتری ها) نیز حضور داشتند بمان پرداخت وجه این شخص خود را صاحب یک مغازه میوه فروشی معرفی کرده و با گفتن جمله اینکه با خود پول نیاورده ام و ظهر از مغازه تحویل بگیر و بنده پس مراجعه با مغازه بسته مواجه شدم فردای ان روز صبح این شخص دوباره مراجعه کرده با عنوان پرداخت وجه و همزمان یک فلش مموری را از بنده خواستند و گفتند نشان برادرم در مغتزه میدهم سریع برمیگردم و هر دو را پردذخت میکنم پس از عدم مراجعه ایشان بنده به مغازه میوه فروشی مراجعه کردم و متوجه شدم صاحب مغازه در حال ساخت و ساز هست و به محل ساخت و ساز رفتم و انجا بود که متوجه شدم ایشان خود را جای پسر عموی خود یعنی ----------------- جا زده و با بیان استدلال و دروغ که پدرت من را می شناسد و من چندین سال هست در این مغازه کاسب کار هستم خود را جای -------------------------- چا زده در حالی که نام ایشان --------------------- است که مصداق کلاهبرداری هست و عمل عمانت گرفتن کالا و با عنان نشان برلدرم بدهم نیز خیانت در امانت هست. امروز قصد شکایت از ایشان را دارم ولی تا به حال پایم به دادگاه باز نشده و نمیدانم دقیقا باید چکار انجام دهم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید به جرم کلاهبردای و جعل عنوان اقدام به طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید !

با توجه به شهود میتوانید شکایت کلاهبرداری مطرح کنید .
اما با توجه به شهود میتوانید دادخواست الزام به پرداخت ثمن نیز مطرح کنید .

با سلام
برای این امر بایستی از طریق تنظیم شکوائیه و ثبت آن از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید
پرونده به دادسرا ارجاع و در صورت نیاز به تحقیقات به ضابطین قضایی ( کلانتری ) ارجاع میگردد و نهایتا باز به دادسرا عودت داده خواهد شد

باید از طریق دفاتر خدمات قضائی شکایت خود را مطرح نمایید . پس از ارجاع شکایت به دادسرا ، برای انجام تحقیقات به کلانتری معرفی می شوید . با اتمام تحقیقات پرونده جهت اتخاذ تصمیم به دادسرا ارسال شده و در خصوص مجرم بودن یا نبودن متهم تصمیم گیری به عمل خواهد آمد .

سلام . شکوایه ای با عنوان کلاهبرداری تنظیم کنید و نام شهود را ذکر کنید.اگر کالا گران است پیشنهاد میکنم وکیل بگیرید.