اگر فروشنده برای تحویل اقساط زمین در بنگاه حاضر نشود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۲ #32915536

خسته نباشید بنده خانه ای رو با زمینم معامله کردم اما تا زمان انتقال سند یکسال و نیم زمان برد ک قرار بر این بود بابت تاخیر در اماده شون سند زمین بنده هر روز صد هزار تومان پرداخت کنم ک مقداری از خسارت رو پرداخت کردم مابقی خسارت رو چند بار به بنگاه مراجعه کردیم ولی نیومدن پولو تحویل بگیرن تو این زمان بنده در خانه زندگی میکردم الان ک سند زمین من اماده است و میخوام جا ب جا کنیم سندارو همسر کسی ک خانه رو باهاشون معامله کردیم رفته از شوهرش و ما شکایت کرده به عنوان فروش مال غیر این در صورتی است ک همین خانوم در تمام جریان معامله حضور داشتن حتی در این مدت زمان چند بار برای درخواست سرعت دادن به انتقال سند اومدن و شاهد برای اینکارشون هم هست ادعا کردن ک ایشون امضا نکردن چجوری میتونم مانع از این کلاهبرداری شوم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید ادعای ایشان را با ارائه مدارک و استماع شهادت شهود که در جریان معامله بوده اند اثبات نمایید ، خسارت روزانه را هم ایشان بایستی مطالبه کنند سپس شما پرداخت نمایید . ولیکن با ارسال اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید که سند آماده انتقال است و منتظر حضور ایشان هستید تا از آن زمان به بعد نتوانند ادعای دریافت خسارت روزانه نمایند .