وجه التزام موجود در مبایعه نامه از بین میرود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #32911021

باسلام
ما پارسال یه ماشین که سندش ناقص بود و نمیدونستیم قولنامه دستی نوشتیم به اسم شوهرم اما برگ سبز ماشین به اسم خودم خورد، امسال شوهرم به اسم خودش قولنامه کرد توی بنگاه فروخت میخاستم بدونم این کار قانونیه که چون من صاحب ماشین بودم میتونم ابطال بزنم قولنامه رو یا نه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اول بار به نام شما قولنامه شده باشد شما مالک قانونی خودرو هستید و شوهر شما باید قولنامه را با شما تنظیم می کرد لذا شما به استناد قولنامه خودتان می توانید تقاضای ابطال آن قولنامه را بدهید.

معامله بنام دیگری ،فضولی است. و قابلیت تنفیذ یا ابطال را داراست
و اما
وجه التزام یا شرط جزایی برابر مقررات و معطوف به قرارداد است .و بین طرفین لازم الاجرا و از بین نمی رود .