آیا این شکایت می‌تواند باعث زندان رفتن پدرم شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #32907581

حدود ۵ ماه خواهرم از منزل شوهرش قهر کرده و منزل پدرم زندگی می‌کرد تو این مدت ۵ ماه یکبار فرزند خودش رو دید اما از آخرین ملاقات دیدار با فرزندش ۳ ماه گذشت و ناراحت بود، به همین دلیل، بدون اجازه پدرم، پنهانی به منزل عموی شوهرم رفت، که به زندگی خود برگردد اما به دلیل مشکلات بزرگی که بین خانواده ما و خانواده همسر خواهرم، پی آمده بود، پدرم ناراضی بود که برگردد، به همین دلیل با شنیدن رفتن خواهرم خیلی ناراحت شد، و با عصبانیت به منزل عموی همسر خواهرم رفت، درحالی که از شدت عصبانیت، با کفش وارد راهروی منزل عمویشان شده بود به خواهرم دوبار گفته بیا بریم خانه، اما خواهرم گفته نمیام نمیام، به همین دلیل پدرم ناامید شده از خانه بیرون می آید، اما مادر شوهر خواهرم به پلیس زنگ می‌زند و از پدرم شکایت می‌کند مبنی بر آدم ربایی، ضمن اینکه داماد خود را شاعد این ماجرا قرار داده است در صورتیع دامادش حضور نداشته است، آیا این شکایت می‌تواند باعث زندان رفتن پدرم شود، آیا این شکایت می‌تواند پی گیری شود،؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مذکور مصداق آدم ربایی نبوده ولی احتمال محکومیت پدرتان به اتهام توهینم و ورود به عنف وجود دارد .

سلام
برای ادم ربایی خیر برای ورود به عنف بله
ولی چون خودشان اجازه دادند جرمی مرتکب نشده است