آیا با داشتن شماره ملی و اسم و فامیل میتوانند عکس العملی نشان بدهند و کلاهبرداری کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۱ #32896034

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مشاوران عزیز
بنده فروشنده هستم و برای یکی از محصولاتم گارانتی تعیین کرده و در فاکتور مربوطه شماره ملی خود را نوشته
با تشکر از راهنماییتان 🙏🏻🌹

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر با کد ملی و نام و نام خانوادگی شخص نمیتوان کلاهبرداری نمود
اما اصل و تصویر از کارت ملی و شناسنامه و کارت بانکی قابل سوء استفاده و کلاهبرداری میباشد

سلام
در هر شرایطی احتمال سو استفاده از کد ملی و شماره کارت وجود دارد

معمولا بیشتر کلاه برداری از طریق اصل کد ملی یا عکس آن صورت می‌گیرد
اما به هر حال از این طریق نیز کلاهبرداری غیر ممکن نیست

هرچند که احتمال ان ضعیف است لکن بعید هم نیست

سلام
در هر شرایطی احتمال سوء استفاده را در نظر بگیرید