عدم صلاحیت حضانت فرزند را چطور میتوان در جلسه دادگاه اثبات نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #32894870

تاثیرات افسردگی شدید قبل و بعد ازدواج بر رفتار و اخلاق و برخورد زوجه و عدم صلاحیت درخواست طلاق و عدم صلاحیت حضانت فرزند ۴,ساله را چطور میتوان در جلسه دادگاه اثبات نمود؟ و همچنین تاثیرات زندگی با برادر کوچکتر مبتلا به اسکیزوفرنی حاد و تجاوز مکرر برادر بزرگتر مبتلا به جنون انی بر زوجه را چطور میتوان اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند. موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است ۱ - اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار. ۲ - اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء. ۳ - ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی. ۴ - سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق. ۵ - تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

با ارجاع به پزشکی قانونی مشخص می‌شود.