توانایی پرداخت مهریه ندارد؛ چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۶ #32868802

سلام پدرم با یک خانمی محرم کردن همون روز اول براشون طلا گرفتم و فاکتورهاشو دادن به خودش خانمش از همون اول مریض بوده و چند ماه دکتر میبردن با هزینه زیاد الان دوماهه خانمش رفته از خونه.... چندروز پیش مامانش اومد وسایلاشو برد فرداش این خانم رفته شکایت کرده و پدرم هیچی نداره و بیکاره و گفته هرچی داری میگیرم پدرمم چیزی نداره میترسه بندازش زندان چکار باید کرد ۲۰ سکه هست

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جای نگرانی نیست
اگر پدر شما تمکن مالی ندارد میتواند دادخواست اعسار دهد و مهریه را بصورت اقساطی پرداخت نماید در ضمن بعد از مدتی نیز میتواند دادخواست تعدیل نیز ارایه نماید تا مدت اقساط طولانی تر گردد .

ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

در صورت عدم پرداخت یکجای آن باید دادخواست اعسار داده و پس از اثبات اعسار مهریه قسط بندی می شود

با سلام
پس از صدور رای مهریه و قطعیت رای ایشان میتوانند دادخواست اعسار از پرداخت مطرح کنند تا مهریه برایشان قسط بندی شود و مهریه را به صورت اقساطی بپردازند

پس از صدور رای مهریه در صورت عدم پرداخت یکجای آن باید دادخواست اعسار داده و پس از اثبات اعسار مهریه قسط بندی می شود در صورتی که پرداخت نکند روانه زندان خواهد شد.