آیا این ملک متعلق به من هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۱ #32861956

با سلام
ده سال پیش قبل از عروسی پدر شوهرم سه دانگ از آپارتمان رو به صورت دست نوشته با ذکر کامل مشخصات ساختمان و خیار غبن و فاحش و در صحت و سلامت عقل نوشته و در پایان نوشته فروختم با توجه به اینکه ثمن معامله ندارد و شاهدین از جمله من و پدرم امضا کردیم حال که من خواستتر مهریه خودم شدم باید بگم در سند ازدواج قید نشده به دلیل غیر منقول بودن اعلام بطلان معامله زده و شاهدین ذیل سند شهادت دروغ به نفع ایشون دادن چون به دادگاه گفته که به زور روده این عمل قاضی رای به نفع ایشون داده که این معامله صوری بوده و باطله من تجدیدنظر زدم اما هنوز خبری نیست، خواستم نظر شما رو بدونم که آیا این ملک متعلق به من هست یا خیر؟ اصلا امکان انتقال سند به من هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا حتی با یک دست نوشته ( در صورت موافق با موازین شرعی و قانونی ) نیز معامله صحیح میباشد
حال اگر پدر شوهر شما صوری بودن را ادعا دارد بایستی اثبات نماید
اما در کل متاسفانه در صورت نداشتن دلیل و مدرک محکمه پسندی حکم دادگاه بدوی تایید خواهد شد .