نحوه صدور حکم در جرم قتل عمدی به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۱ #32845

با سلام
پدر من بخاطر حمل مواد مخدر 3 سال در زندان بود و شخصی با استفاده از قیچی ایشون رو در زندان به قتل میرسونن و به قتل عمد هم اعتراف میکنن و به ما هم خبر رسیده که گفته توانایی دادن دیه رو داره
خانواده ی من و پدر بزرگ و مادربزرگم رو به دادگستری احضار کردن و همگی در اونجا حکم قصاص دادیم
چند روز دیگه هم اولین دادگاهمون با حضور قاتل انجام میشه
لازم به ذکر هست که قاتل قبل از پدر من 8 نفر دیگه رو هم در زندان های مختلف کشور به قتل رسونده و دیه آنهارو پرداخت کرده
شنیدیم که قاتل وکیل گرفته و خانواده ی بنده هم که شرایط مالی برای حکم قصاص رو ندارن در این جلسه رضایت خواهیم داد و طبق گفته قاتل مشکلی برای پرداخت دیه نداره
آیا توی اولین جلسه دادگاه قاضی حکم خودش رو میده یا خیلی طول میکشه؟؟؟؟
چون شبیه سازی قتل و....هم انجام شده و فکر نمیکنم مشکل خاصی تو پرونده وجود داشته باشه
ببخشید اگه طولانی شد

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مجازات قتل عمد صاص میباشد،در صورت گذشت اولیای دم به دیه تبدیل می گردد و در صورت کامل بودن پرونده، قاضی در جلسه رسیدگی حکم پرداخت دیه در حق اولیای دم را صادر خواهند نمود.

با احترام