در تصادف با درب ماشین؛ چگونه مقصر تعیین میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۸۶۸ #32837886

سلام من امروز توی یک خیابون شلوغ دوبل پارک کرده بودم ناگهان و بدون احتیاط در ماشینو باز کردم.یک ماشین به در ماشین من برخورد کرد میخواستم بدونم مقصر منم که درو باز کردم یا ماشینی که بر خورد کرده ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسط واردات فنی راهنمایی تعیین می شود

درود .مقصر توسط کارشناس تعیین میشود که بنظر دراین مورد میزان تقصیر بصورت درصدی تعیین وطرفین مقصر هستین

مقصر حادثه شما هستین بی احتیاطی وبی مبالاتی کردین

مقصر حادثه توسط کارشناس تصادفات تعیین خواهد شد

با سلام
تعیین مقصر با کارشناس راهنمایی رانندگی و با بررسی محل تصادف می باشد.

درود بر شما، مقصر در این موارد توسط افسر راهنمایی و رانندگی تعیین خواهد شد.

با سلام
تعیین مقصر اصلی در تصادفات افسر بررسی کننده صحنه تصادف است. اما از آنجائیکه شما فرمودید پارک دوبل کرده بودید و قصد پیاده شدن از خودرو را داشتید، باید گفت پارک دوبل در خیابان ها یکی از عوامل تشدید ترافیک و کندی عبور و مرور است و در صورت مشاهده توسط پلیس راهور متخلف جریمه خواهد شد. در این صحنه نیز حضرتعالی ضمن بازکردن درب خودرو باعث شدید که برای رانندگان عبوری یک مانع مضاعف ساخته شود و منجر به تصادف شده که ان شالله بخیر گذشته است. باید دید صحنه تصادف چگونه بوده و در این تصادف شما مقصر خسارت به ماشین دیگر شده اید یا بی احتیاطی و عدم دقت راننده آن خودرو به جلو باعث شده . بهرحال افسر پلیس می تواند نظر نهایی را بدهد.