برای این که این سند را پیدا کنیم باید چه کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #32812846

سلام ما یه زمین از پدر شوهرم خریدیم که ایشان هم از مادرش خریده مادرش هم از پسرش که مجرد بود و فوت شده تبق انحصار وراثت رسیده اما حالا یکی از برادرهای پدر شوهرم از ما شکایت کرده و گفته این زمین مال پدرم بوده که سال ۶۰ فوت شده،این زمین چون روستایی بود در زمان قدیم حدودش مشخص نبوده بعد از پدر به پسرها رسیده که ۴ دنگ مال متوفا بوده که بعد از فوت به مادرش میرسه ولی سندش گم شده ما برای این که این سند را پیدا کنیم باید چه کنیم و به چند جا مراجعه کردیم گفتن باید شناسنامه متوفا یا کد رهگیریش باشه هیچ کدام را نداریم به مجتمع شهید صدوقی کرمانشاه مراجعه کردیم که یا همون قاضی شعبه گفته باید کد رهگیری بیاری واصلا نیستش ما خمیرشون کردیم حالا میتونید به ما کمک کنید ممنون میشویم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شورای حل اختلاف ، درخواست تامین دلیل بدین تا کارشناس رسمی دادگستری تعیین و از طریق اداره ثبت اسناد موضوع رو پیگیری کنه ، این کار تخصصی هست و بدون مداخله وکیل مجرب و کارشناسان رسمی ، خودتون به مشکل برمی‌خورید

در صورتی که اطلاعات هویتی متوفی را نداشته باشید به شما پاسخ داده نخواهد شد

با درود
با استفاده از مشخصات سند زمین های همسایه به اداره ثبت اسناد و املاک منطقه مراجعه نمایید و از آنجا پیگیری نمایید.

اگر اطلاعاتی از متوفی نداشته باشید متاسفانه پاسخی بشما نخواهند داد

با سلام و احترام بایت سند های صادر شده شما میتوانید با مشخصات زمین پلاک ثبتی و ناحیه و آدرس همه اینا و اگر دسترسی ندارید با استفاده از مشخصات سند زمین های همسایه به اداره ثبت اسناد و املاک منطقه مراجعه نمایید و از آنجا پیگیری نمایید با احترام -صلاح الدین عالمی

درود
بدون داشتن اطلاعات متوفی به شما پاسخ نمی دهند.