بخاطر جعل حکم جلب من را گرفته چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۴ #32797202

سال گذشته برای ویزا رابط پرونده من یک پرینت جعلی حساب تو مدارک ویزام اضافه کرد من هم از کشور خارج نشدم اکنون بانک بخاطر جعل حکم جلب من را گرفته
چکار باید کنم و حکم من چیست، یک. سابقه بخاطر مهریه هم داشتم ایا تاثیری در حکم من دارد

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بسته به نظر قاضی و تایید اقدام به جعل و اثبات استفاده از آن به حبس از پنج تا بیست ‌سال ممکن است محکوم شوید.
سابقه مهریه سوء سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.

با درود مهریه سوپیشینه نیست.
جعل اسناد دولتی از جرائم غیر قابل گذشت است.

درود بر شما ،مستحضر باشید که مهریه سوسابقه نخواهد شد، مساله حقوقی‌ست، در خصوص جعل اما در صورت اثبات، مجازات حبس در پی خواهد بود.

پرونده مهریه دارای سابقه موثر کیفری نخواهد بود.
محکومیت در پرونده جعل بستگی به شرایط و سایر ادله دارد

با سلام
اولا مهریه موضوع حقوقی است و سوء سابقه محسوب نمیشود
دوما در صورتی که اثبات گردد شما اقدام به جعل نموده اید به مجازات حبس محکوم خواهید شد

سلام جرم جعل با رضایت شاکی خصوصی تموم نمیشه اما رضایت شاکی از تخفیفات جرم شماست

متاسفانه جرم جعل با رضایت شاکی قابل گذشت نمی باشد .