قانون میتونه مادر رو مجبور نماید هرجا هست بچه هم‌ باهاش باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۱ #32781133

پسرم خونه بابا بزرگشه و همسر سابقم هیچ وقت پیشش نیست و منم میخوام به خاطر همین موضوع گفتم تا وقتی بچه را نبری پیش خودت دیگه نفقه نمیدم ولی بازم دلم طاقت نیاورد و نفقه را پرداخت کردم. الان میخوام به خاطر اینکه نه پدر بالا سرشه نه مادر میخوام شکایت کنم. ایا قانون میتونه اینکارو بکنه که مادرش مجبور بشه هرجا هست بچه هم‌ باهاش باشه؟؟؟متن شکایت چجوری باشه درمورد این موضوع که قاضی متوجه بشه و خدایی نکرده توهین امیز نباشه. یه متن شکایت درمورد موضوعی که گفتم میخوام لطفا کمکم کنین و جواب سوالم که فایده داره یا نه؟
ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت با شخصی است که قانونا حضانتبه او سپرده شده است لذا در صورت عدم صلاحیت حضانت از وی سلب خواهد شد

باسلام
شخصی که حضانت طفل به او سپرده شده ملزم به نگهداری ست که در صورت عدم نگهداری میتواند از موارد سلب حضانت و سپردن حضانت به شما باشد. البته باید اثبات کنید که فرزند جدا از مادر است بخصوص اگر منزل مادر با پدرشان یکی باشد اثباتش سخت است . نفقه فرزند در هر صورت از وظایف پدر است و باید پرداخت شود.

باسلام نفقه با قضییه شما جدا می باشد

درود
مادر وظیفه دارد در دوران حضانت طبق تکلیف قانونی از فرزند نگهداری کند اگر نتواند و صلاحیت نداشته باشد می توانید سلب حضانت را از دادگاه بخواهید.

حضانت هم حق هم تکلیف والدین است اگرسن فرزندکمتراز۷سال باشدقانونا حضانت بامادراست یابیشتراست ولی توافق شده پیش مادرباشه .درهردوصورت تکلیف دارد سرپرستی نماید.اگرقادربه سرپرستی نیست بایدحضانت رابه شمادهد.نفقه به هرحال حق زوجه است باید پرداخت شودمگردرصورت عدم تمکین