توهین چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۲ #32780231

من از یک نفر پولی میخواستم هرچی زنگ زنگ زدم اسمس دادم هیچو جواب نمیده بعد تنهای جایی که میدونستم میخونه وجواب میده کامنتای اینستاش برایش نوشتم --------------جواب بده بعد زنگ زد الفاظ خیلی رکیک استفاده کرد حالا من توهین کردم یا اون حتی صدای ضبط شدشو دارم من اولش محترمانه حرف زدم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به استعلام کلمه بکار برده داره چنانچه حتی یک کلمه اهانت آمیز بکار برده باشید توهین محسوب و مرتکب جرم شده اید در صورت شکایت متقابل شما نیز میبایست دلیل ارائه دهید از جمله شهادت شهود صدای ضبط شده ب تنهایی دلیل محسوب نمیشود در کنار دلائل دیگر قرینه و اماره محسوب میگردد

سلام
مجازات توهین جزای نقدی است. صدای ضبط شده دلیل محکمه پسندی برای اینکه رای به نفع شما صادر شود نیست.

مجازات جزای نقدی هست اما به صرف صدای ضبط شده به نفع شما رای نخواهند داد

صدای ضبط شده دلیل نمی باشد ولی اگر پیام ردوبدل شده حاوی توهین است میتوانید شکایت کنید

مجازات توهین طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است

میتوانید ب جرم توهین و استفاده از کلمات زشت و الفاظ رکیک شکایت کنید صرفا صدای ضبط شده قابل استناد نیست

صدای ضبط شده در دادگاه مدرک محسوب نمیشود بنابراین حتی اگر شکایت کنید احتمال اثبات آن بسیار کم است