ما برای اثبات مالکیت خود چه اقدامی باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #32774350

سلام.
یه قطعه مسکن مسکونی به صورت ارثی به من رسیده. و ما اره گذشته ساکن هستیم. مدرکی برای اثبات مالکیت خود نداریم. و الان کمیته امداد ادعای مالکیت دارد.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر کمیته امداد اسناد و مدارکی بر مالکیت خود داشته باشد ملک متعلق به ایشان است و اگر مدارکی نداشته باشد محل با توجه به سابقه طولانی تصرفات متعلق به شماست البته شما باید اگر هم بنیاد مسکن مدارکی دارد منشاء مدارکی وی را بررسی کنید چگونه سند گرفته اند ممکن است بتوان اسناد مالکیت ایشان را باطل کرد

با سلام
شما باید اثبات مالکیت نمایید
میتوانید وصیتی با نسخه ای که اثبات بر مالکیت آن به کسی که از وی به شما ارث رسیده را به دادگاه نشان دهید...و شهود و ورثه دیگر نیز تاثیر گذار در اثبات مالکیت شماست