زمین کشاورزی ۱۰ هکتار با سند دارد؛ وارثش کی هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۴ #32770207

با سلام
عمویم بیست سال گدشته فوت کرده هیچ کسی غیر از پدرم و دو خواهر ندارد زمین کشاورزی ۱۰ هکتار با سند دارد حالا وارثش کی هستن

مشکلمان اینه دو سه هکتار از زمین فروختیم و بقیه از فروش سهم نبردن و حالا رفتن شکایت کردن دوم زمین کشاورزی مشاع است

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فروش زمین مشاعی توسط پدرتان غیر قانونی بوده و جنبه کیفری نیز دارد و در صورتی که شکایت کیفری نموده باشند مجازات حبس علاوه بر بطلان معامله و جزای نقدی خواهند داشت. مگر اینکه پدرتان صرفا حصه مشاعی خود را فروخته باشند، نه اینکه در مبایعه نامه متراژ خاصی از کل زمین را فروخته باشند.
حتما با یک وکیل مشاوره نمایید.