آیا صاحب خونه حق این را داره که ازم بخواد خونه رو کامل رنگ آمیزی کنم تحویل بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۹۳۶ #32754949

سلام
من یک سال در خانه ای مستاجر بودم، الان که وقت قرارداد یک ساله تموم شده صاحب خانه زنگ زده که پارسال خونه رو رنگ آمیزی شده تحویل دادم الانم رنگ آمیزی کنید تحویل بدید در صورتی که به هیچ کجای دیوار ها صدمه ای وارد نشده میخوام ازتون خواهش کنم بهم بگید آیا صاحب خونه حق این و داره که ازم بخواد خونه رو کامل رنگ آمیزی کنم تحویل بدم در صورتی که ماهی دو میلیون هزار و صد تومن هم اجاره ماهیانه میگرفته ازم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موجر نمی تواند شما را ملزم به رنگ کردن ملک کند ولیکن در خصوص خسارات وارده می تواند درخواست کارشناسی کرده تا توسط کارشناس دادگستری میزان خسارت وارده به ملک مشخص شود و نهایتا شما باید طبق نظر کارشناس مبلغ تعیین شده را پرداخت نمایید.

شما فقط ملزم به اجرای تعهدای می‌باشید که در قرارداد اجاره قید شده باشد مگر اینکه به ملک آسیبی وارد کرده باشید که تعمیر آن بر عهده شما می باشد

صاحب خانه همچین حقی ندارد ، که شما خونه را کامل رنگ آمیزی کند .

با سلام تکلیفی به نقاشی ندارید مگر اینکه در قرارداد چنین شرط کرده باشید.

سلام خیر چنین حقی ندارد . مگر این که آسیب وارد شده باشد که می تواند مطالبه خسارات وارده را بنماید .

خیر شما ملزم به رنگ کردن ملک استیجاری نیستید مگر اینکه این شرط در قراداد اجاره ذکر شده باشد و چنانچه موجر مدعی بروز خسارت به ملک باشد باید از طریق مراجع قضایی نسبت به تامین دلیل و مطالبه خسارت اقدام نماید.