با بذل و ابراء مهریه، میتونم در صورت طلاق مهریه م پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۸ #32725886

با سلام و خسته نباشید، من حدود یک سال پیش به همراه شوهرم رفتیم دفتر اسناد رسمی و از ۴۴۴ سکه مهریه ام ۴۴۰ سکه رو بذل کردم، بعد از چند ماه شوهرم گفت بریم متنش رو عوض کنیم و اونجا یک برگه ی دیگه صادر شد و گفتن که این برگه یک سند وابسته به سند قبلی هستش داخل سند جدید همون مهریه بذل شده ابراء شد، یعنی از مهریه ۴۴۴ سکه ای که داشتم ۴۴۰ سکه رو ابراء کردم ( البته سند جدید وابسته سند قبلی شد ) ولی من نمیدونستم نباید مهریه ام و ببخشم بعد این چون خیلی عصبی شدم شوهرم و از خونه بیرون کردم و اونم رفت ( بهش توهین کردم و راننده آژانس هم شنید ) متن پایین، متن سند وابسته هستش که ابراء کردم ( در تاریخ ذیل حاضر در دفتر گردیدند: اقرار کننده و بعدالحضور زوجه تعداد ۴۴۰ سکه تمام بهار آزادی از صداقیه مندرج در سند نکاحیه شماره ۰۰۰ به تاریخ ۰۰۰دفتر ثبت ازدواج شماره ۰۰۰ حوزه ثبت ۰۰۰ را در حق زوج ابراء نمود. الباقی مهریه مندرج در سند نکاحیه مذکور بقوت خود و بر عهده زوج عندالمطالبه دین است بنابراین هیچ گونه حق و ادعایی نسبت به صداقیه ابراء شده برای زوجه باقی نخواهد ماند و زوجه حق هرگونه اعتراض و ادعایی را در این خصوص در آینده از خود سلب و ساقط نمود. زوجه حق رجوع به صداقیه ابراء شده را از خود سلب و ساقط نمود)
الان من میتونم در صورت طلاق مهریه م پس بگیرم؟ چون گولم زده و مهریه م بخشیدم! (برای این کامل توضیح دادم تا متوجه بشید و یه راهی نشونم بدید) ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که در موقع ابرائ مهریه عاقل و بالغ و مختار بوده اید خیر به هیچ عنوان نمبتوانید مهریه را از همسرتان بگیرید.

خیر این امر امکان پذیرنیست چون درقبال طلاق ابرامیکنید

با توجه به رسمی بودن سند ابراء مهریه ، هیچ ادعایی از شما مسموع نبوده و امکان رجوع از بذل مهریه را نخواهید داشت .

با سلام. ایشان شما را وادار کرده که ابرا کنید تا حق رجوعی هم نداشته باشید و شما بعید است بتوانید مهریه را برگردانید چون در زمان امضا سند ابرا اصل بر این است که بالغ و عاقل و رشید بوده اید و اگر مدعی خلاف این موضوعات هستید، شما باید اثبات کنید