اخذ المثنی مدارک خودرو چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #32723126

بنده خودرویی خریداری کردم که مدارک آن مفقود شده بابت المثنی مدارک خودرو را به مرکز تعویض پلاک بردم با داشتن وکالت نامه از مالک و درج در روزنامه و تایید اصالت خودرو توسط همین مرکز...المثنی مدارک را صادر نمیکنند، متصدی مربوطه فرمایش میکنند که بیمه و معاینه فنی...اگر بنده کارت خودرو رو داشتم انجام میدادم در ضمن من برای تعویض پلاک مراجعه نکردم،بنده رو در دایره سرگردانی قرار دادند...ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید از خدمات راهور کمک بگیرید

با سلام
متقاضیان دریافت خدمات در قسمت راهنمای خدمات – شماره گذاری سایت راهور ۱۲۰ درج و نامبردگان می توانند حسب مورد مدارک و اطلاعات لازم را پیش از مراجعه به مراکز راهور از آدرس فوق کسب کنند.
اگر مالک خودرویی کارت و یا سند سبز خودرو خود را گم کرده باشد برای دریافت سند سبز المثنی یا کارت خودرو المثنی باید مدارک ذیل را به همراه داشته و به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید.

ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یا سرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از ۱۰ روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
اگر مالک برای گرفتن کارت یا سند حاضر نمی شود و نماینده قانونی او قصد انجام این کار را دارد باید به هنگام مراجعه وکالتنامه قانونی جهت اخذ خدمات ارائه دهد.
بعد از طی این مراحل هیچ ارگانی نمیتواند برخلاف نظر و خواسته شما اقدام نماید .