مبلغ خرید سکه را شخص دیگری به حساب من ریخته و از آن فرد کلاهبرداری شده، آیا من مرتکب جرم شده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۰۹ #32713633

سلام
من پیک موتوری هستم یک نفر به حساب من ۷۰ میلیون واریز کرد و به من گفت سکه بخرم من برایش سکه خریدم تحویلش دادم، الان معلوم شده پول را شخص دیگری به حساب من واریز کرده و ازش کلاهبرداری کردن.
حکم من چی هست؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدثابت گردد شما سوء نیتی نداشته اید

سلام اتهامی متوجه شما نیست . البته شما باید بتوانید مراوده مالی خود با این فرد را اثبات کنید . فاکتور خرید سکه ، سفارش خرید سکه ، رسید مبنی بر تحویل سکه ، بررسی سفارش این فرد از صاحب آژانس درخواست پیک موتوری کرده و ...

شرط اصلی تحقق جرم کلاهبرداری توسل به مانورهای متقلبانه ومتعاقب آن بردن اموال بزه دیده می باشد وبرای تحقق مشارکت اقتران در قصد و وحدت فعل نیاز است وبرای تحقق معاونت . احراز وحدت قصد با مباشر (مرتکب اصلی )توسط دادگاه ضروری است در غیر این صورت اصل بر برائت است و در دادسرا قرار منع تعقیب ودر دادگاه حکم بر برائت متهم صادر میشود لازم به ذکر است استرداد مبلغی که به حساب شما واریز شده در مراحل تحقیقات مقدماتی در راستای اثبات بی گناهی شما به جهت نشان دادن حسن نیت ونیز همکاری بادادگاه برای کشف جرم وحتی الامکان معرفی متهم بسیار موثر است