برای طلاق توافقی باید چی کار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #32712093

با سلام خسته نباشید یه زوج تصمیم به طلاق گرفته زن هیچی نمی خواد راضیم فقط طلاق
شکایت نفقه شده رای به نفع زن آمده و ارجاع شده به شهر شوهر
زن یه شهر دیگه می شه اون طرف هم یه شهر دیگه
ما الان برای طلاق تفافقی باید چی کار کنیم فقط می خواییم زود تموم بشع می خوام قبل عید تموم بشه کمک کنید روش هارو برام بگید خیلی ممنون راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص کلیه امور مالی و غیرمالی توافق نامه ای تنظیم و در یکی از دفاتر اسناد رسمی ثبت میکنیدو برای جلسات مشاوره به بهزیستی مراجعه می کنید در این مراکز تا پنج جلسه برایتان مشاوره در نظر گرفته میشود.و بعد از اتمام جلسات، نتیجه را به یکی از دفاتر خدمات قضایی ارسال می نمایند و دادخواست طلاق توافقی را ثبت می کنید.

سلام و درود
دوست گرامی شما و همسرتان به همراه هم باید به یکی از مراکز عربالگری بهزیستی برای مشاوره مراجعه کنید در این مراکز تا پنج جلسه برایتان مشاوره در نظر گرفته میشود.چنانچه از مشاوره بازگشت به زندگی زوجین نتیجه گیری نشود نامه ای به شما میدهند که به همراه همسرتان به یکی از دفاتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست طلاق توافقی مراجعه کرده و دادخواستتان را ثبت میکنید بعد برایتان جلسه رسیگی به طلاق تشکیل و در ان جلسه حکم به طلاقتان داده میشود

باسلام، شما می توانید به دفاتر اسناد مراجعه و توافقات خود را بصورت رسمی ثبت کنید از‌جمله حضانت، نفقه، مهریه و.... سپس دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش مطرح کنید، ضمنا تا قبل از عید بعد است که رای صادر شود