آیا اتهام تصرف عدوانی متوجه بنده میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #32709588

با سلام،
سوالی از محضر بزرگان داشتم اینکه مغازه ای حدود ۴۰ متر که داری سه سند مجزا که شامل یک سند شش دانگ و یک سند دو دانگ به نام بنده و یک سند چهار دانگ به نام برادرم میباشد، سوال اینکه مغازه در حال حاضر به صورت یکجا میباشد،بنده قصد جداسازی سهم خود از برادرم را دارم،ایا ایشان می‌توانند مانع جداسازی سهم بنده بشوند با توجه به اینکه توافق نامه ای هم در بین وجود دارد که یکی از بند های آن توافق شده که هر کس بخواهد سهم خود را جدا کند دیگری مانع نشود و اینکه مغازه مد نظر با توجه به اختلافات بسته میباشد،عرض کردم بنده قصد جدا سازی دارم و ایشان ابلاغی مبنی بر اینکه اگر چنین کاری انجام دهم متهم به تصرف عدوانی خواهم شد فرستادند،لطفا بفرمایید که اگر میتوانم سهم خود را جدا کنم چکار باید کرد و آیا ایشان می‌توانند مزاحم و مانع جدا سازی بشوند؟ ممنون

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اقدام شما عنوانمتصرف عدوانی نیست لذا می توانید نسبت به جداسازی سهم سندی خود کنید در صورت منع اقدام از سوی ایشان می توانید به دعوی ممانعت از حق علیه ایشان اقامه کنید

سلام در صورتی که بدون مجوز دادگاه اقدامی برای جداسازی کنید قطعا محکوم خواهید شد

با توجه به قرارداد فی مابین و اسناد مدارک شما میتوانیت نسبت به تقسیم مال خود اقدام کنی در صورتی که اجازه تقسیم توسط شرکا داده نشد دادخواست جلوگیری از ممانعت از حق مطرح نماید