آیا قاضی منو مجبور به درمان میکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۰ #32705691

سلام
بنده نه سال پیش ازدواج کردم و اکنون قصد طلاق دارم به ۲ دلیل سو اخلاق شوهرم و بچه دار نشدن سه بار عمل ivf انجام دادیم که موفق آمیز نبود و موسسه رویان اعلام کرد مشکل از هر دو است و مشکل ناشناخته است حالا میخواهم طلاق بگیرم حالا اگه شوهرم بخواد مراحل درمانشو دوباره طی کنه و من نخوام
اخه توی عقد نامه امضا کردیم اگه تا پنج سال بچه دار نشه شوهرم حق طلاق دارم ؟
چه کار کنم که دیگه دنبال درمان نرم و زودتر طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که شما ضمن عقد شرط ۵ سال را لحاظ نموده باشید و آن پنج سال منقضی شده باشد و درمانی صورت نگرفته باشد و می توانید با استناد به همان مبادرت به طلاق نمایید

سلام و درود

شما با اثبات تحقق شرط میتوانید وکالت در طلاق را برای خودتان اجرا و طلاق بگیرید.
موفق باشید.

سلام. دادخواست طلاق بدید، و به شرط ضمن عقدتون اشاره کنید. و مدارک مربوطه رو ضمیمه دادخواستتون کنید