همسرم با شرایط فوق می تواند با این وکالت نامه طلاق خلع بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #32703603

سلام
بنده به همسرم وکالت طلاق محضری داده ام تا به هر قسم طلاق خود را مطلقه نماید.اما هیچ ذکر و صراحتی از طلاق خلع و مبارات و نیز قبول ما بذل در آن نیست.
هیچ ذکری از حضور در جلسات مشاوره طلاق در وکالت نامه نیست.وکیل مع الواسطه من (که زوجه وکالت را تفویض کرده به او) می تواند در جلسات مشاوره طلاق شرکت نماید؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت مطلق است( اعم از خلع، مبارات و... )

درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، مشاوره لازم است در غیر این صورت به داوری ارجاع می شود.

سلام
بله حق دارند چون اختیارات کامل دادید به ایشان مگر سلب می کردید این اختیار

بنا به قاعده «اذن در شی اذن در لوازم آن هست» امکان انجام مقدمات طلاق برای زوجه وجود دارد .