ایا قاضی میتونه به اجرت المثل خانمی که همسرش فوت شده رای نده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #32691598

با سلام خواستم بپرسم ایا قاضی میتونه به اجرت المثل خانمی که همسرش فوت شده رای نده چون اعتقاد داره خانمها از این طریق دارن به نفع خودشون پول میگیرن؟
مگر نه اینه که خق اجرت المثل برای زن هست ؟و اینکه متوفی نمیتونه در دادگاه حضور پیدا کنه تا بخواد از خودش دفاع یا...انجام بده
لطفا راهنمایی بفرمایید بتده قربانی بی عدالتی چنین قضاتی شدم حتی به دادگاه تجدید نظر هم رفتم اونا هم توجهی نمردن ورای دادگاه بدوی رو تایید کردن

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

(زوجه) با ۳ شرط می تواند مطالبه اجرت المثل کند.

۱- اثبات انجام امور منزل که شرعا بر عهده او نبوده است.

۲- اثبات این که به دستور زوج (مرد) کار ها را انجام داده است.

۳- اثبات این که رایگان آن ها را انجام نداده است. (قصد عدم تبرع)

در صورت اثبات این موارد اجرت المثل تعلق خواهد گرفت ولی در غیر صورت بعد از فوت زوج اجرت المثل به زوجه تعلق نمی گیرد.