آیا بابت گرانی مصالح به من خسارت میرسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #32684031

با سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب زمینی خریداری کرده بودم و بابت آن ۳ عدد چک داده بودم و هرسه چک را گرفته و یول آن را به بنگاه تحویل داده بودم و بعد از پرداخت مقداری از پول ثمن را دوباره از مالک گرفته بمدت ۴ ماه که سود آن را هم بر روی مبلغ چک نوشته و به مالک دادم و بعد ۴ ماه در وقت چک نتونستم پرداخت کنم و مالک چک را برگشت و بعد دادخواست فسخ یکطرفه دادن و در رای بدوی و تجدید نظر رای به نفع بنده صادر شد و مالک که بنده در حال ساخت بنا بودم دستور موقت گرفت و کار مرا متوقف کرد و بعد ۶ ماه بنده کار را آزاد کردم و حالا دادخواست خسارت دادم ایا بابت گرانی مصاله به من خسارت میرسد و بعد رای که ۳ ماه پیش قطعی شده ایا دیگر تمام شده و کاری مالک میتواند بابت فسخ بکند یا نه و به دستور موقت ربطی دارد یا نه متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت اثبات تقصیر خسارت را باید پرداخت کنند. خیر.

اگر مسبب ان باشد میتوانید خسارات رابگیرد. اگر رای قطعی صادر شده باشد نمیتوان اقدامی نمود.

طبق نظر کارشناسی باید خسارات وارده باید جبران گردد و پرداخت این خسارت به عهده ایشان خواهد بود

رای قطعی صادر شده و چون با دستور موقت موجب ورود خسارت گردیده می توانید براساس نظریه کارشناس وبا استناد به شکایت ایشان مطالبه خسارت کنید

درود بر شما، چنانچه خسارتی وارد شده باشد، توسط کارشناس تعیین و ایشان موظف به پرداخت خواهند بود، در خصوص اقدام ایشان نیز به دلیل صدور حکم قطعی، اقدامی متصور نخواهد بود.

با سلام در خصوص فسخ رای قطعی صادر شده و دیگر قابل نقض نیست و در خصوص خسارات اگر سبب خسارات وارده دستور موقت وی بوده است و از این طریق طبق مستندات به شما آسیب وارد شده است این خسارات قابل مطالبه است .

سلام وارادت
بابت فسخ کاری نمیتواند بکند . خسارات وارده را بایستی درخواست بدهید و کارشناسی شود .