خانم میتونه بابت اون نفقه های آبان و آذر شکایت کیفری بکنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۵ #32670764

سلام خدمت شما عزیزان محترم
من قسط نفقه ماه های آبان و آذر رو نتونستم پرداخت کنم ولی نفقه دی و بهمن رو پرداخت کردم....
اگر شکایت کیفری بکنه با پرداخت نفقه تبرئه میشم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به پرداخت ماههای دی و بهمن شکایت ترک انفاق منتفی است

سلام
نفقه معوقه فقط باطرح دعوی حقوقی امکانپذیراست شکایت کیفری صرفانسبت به نفقه حال وآینده قابل پیگیری است.

بنام خدا،نفقه گذشته زوجه قابل مطالبه حقوقی است و ترک آن جرم تلقی نشده و قابل تعقیب و مجازات نمیباشد.

با سلام خیر باید پرداخت کنید مگر اعسار تایید شود

بله اگر دادخواست نفقه نفقه بدهد محکوم به پرداخت نفقه معوقه می شوید ولی شکابت کیفری مربوط ب نفقه حال هست و چون شما دی و بهمن را پرداخت کردید مشکلی وجود ندارد.

شکایت ترک انفاق که به صورت کیفری هست باید در دادسرا مطرح شود که مربوط به نفقه حال است که شما پرداخت کرده اید لذا شکایت کیفری نمی تواند بکند اما بابت نفقه معوقه و گذشته میتواند دادخواست حقوقی مطالبه نفقه بدهد لذا بابت عدم پرداخت نفقه معوقه زندان ندارد و فقط باید آن را پرداخت کنید

با سلام و احترام
شکایت کیفری در خصوص نفقه ی حال می باشدکه شما پرداخت نموده اید، نفقه معوقه دین است که مطالبه آن جنبه ی حقوقی دارد و باتقدیم دادخواست حقوقی به عمل می آید.