آیا تعدادی از مالکین؛ می توانند درخواست تخلیه نمایند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۶ #32644348

ام وعرض ادب -
احتراما مغازه ای داریم که حدود ۷۰ سال سابقه احداث بنا دارند. مغازه مذکور از حدود سال ۱۳۳۷ در اجاره پدرمان بوده ولی ما سند رسمی از سال ۱۳۳۹ را ( با قید انتقال به غیر با اذن مالک ) که طی آن سند توسط پدرمان اجاره و مالکین دو شخص حقیقی بودند و سند دیگری تجدید نشده است. چند سال پس از انقلاب فرد دیگری قسمتی از شش دانگ املاک { که برای ما نا معلوم است } مغازه ما در آن واقع است را خرید و اکنون قسمتی در تملک نوه مالکین قبلی می باشد.
پدرمان حدود ۳۰ سال است فوت کرده و جدای از همسرشان ۴ فرزند ذکور هستیم. مغازه مذکور در اختیا خودمان بود تا اینکه ۱۵ سال قبل به سبب بدهی از بابت سفته یکی از برادرانمان ایشان محکوم و سهم الارث ایشان طی مزایده به فرد دیگری بدون اطلاع و ابلاغ به مالکین و جلب رضایت آنها واگذار گردید.

به سبب عملیات اجرای احکام مغازه مذکور پلمب و وراث دیگر به صورت قهری به سبب خلع ید و بدلیل عدم امکان نگهداری مناسب قسمتی از سقف مغازه تخریب و در همان زمان نیز تامین دلیل گردید.و درحال حاضر غیر فعال است در طی این مدت با تماسهای تلفنی و ارسال اظهارنامه رسمی فرد برنده مزایده حاضر به مشارکت در تعمیر مغازه نگردیده است. طی این زمان مالک بعد از انقلاب فوت وایشان ۶ ورثه دارد که ما فقط ۲ نفر از ایشان را می شناسیم، که با نوه مونث فوق الاشاره یکی از مالکین قبل از انفلاب که تا حالا ندیده ایم مالکیت دارند.
- با توجه به موارد فوق و با توحه به سن بنا تعمیرات اساسی مغازه متوجه چه کسانی است؟

- با توجه به عدم مشخص بودن تعدادی از مالکین و پراکندگی جغرافیایی آنها آیا تعدادی از مالکین و نه همه می توانند درخواست تفریط و تخلیه نمایند؟ ( این درحالی است که چندین سال است با یکی از مالکین برای تعمیرات مذاکراتی داشته ایم و اخیرا نیز اظهارنامه ای مبنی بر همین خواسته به ایشان ارسال کرده ایم. مضافا ایشان به تنهایی خواستار خرید سرقفلی بدون اطلاع دیگر مالکین بودند که مقدور نگردید و همین امر ما را بلاتکلیف گذاشته بود.)

- اگر دادخواست الزام به تعمیرات اساسی تقدیم کنیم، خواندگان دادخواست باید چه کسانی قید شوند؟

باتشکرازپاسخگویی شما

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- امکان درخواست تخلیه از سوی یکی از مالکین به نسبت سهمش وجود دارد ولی بعد از صدور حکم تخلیه امکان تحویل مغازه به وی وجو نداشته و معمولا چنین احکامی قابل اجرا نیست .
-- برای طرح دعوی الزام به تعمیرات باید کلیه مالکین مغازه طرف دعوی قرار بگیرند .