چطور باید ثابت کنم که ۳ دنگ ماشین مال همسرمه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #32535997

باسلام همسرم فوت شده ۳ دنگ کامیون با برادرش شریک است در این خصوص اظهارنامه ای برای برادرش فرستادم ولی ایشان تهدید کردند که ۶ دنگ بنامم هست و از من بخاطر ادعای کذب شکایت میکند، با اینکه مطمئنم که شریک است و حتی همه هم میدونن اما برادرش حاضر به پرداخت سهم الارث من از این کامیون نیس، متاسفانه پلاک کامیون بنامش هس، بنام همسرم نیست، بنظرتون چه باید کرد؟؟؟ شکایت هم نمیتونم بکنم چون تهدید کرده که بخاطر ادعای کذب و از کار بیکار شدن از من خسارت میگیرد و شکایت میکند!

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن شهود می توانید اثبات نمایید

با سلام
در محاکم قضایی سند و مدرک حرف اول را میزند
اگر مدارکی بر اثبات ادعای خود دارید میتوانید ارایه نمایید در غیر آن هیچگونه ادعایی نمیتوانید داشته باشید
اگر شهادت شهودی یا اقرار برادر شوهر یا اتیان سوگند باشد میتوان اثبات نمود

سلام کاری نمیتوانید بکنید مگر اینکه ادله ای داشته باشد مثل شهود ...میتوانید استناد به سوگند دهید اورا النهایه

سلام.با توجه به اینکه کامیون بنام ایشان است کاری نمیتوان کرد مگر ادله محکمی داشته باشد.