در این مدت خریدار کمی خرج ملک کرده، آیا میتواند پول ده متر را بگیرد یا فقط حق فسخ دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #32535256

با سلام بنده آپارتمانی معامله کردم در قولنامه ای که نوشته شده هفتاد متر قید شده مبلغ دویست میلیون تومان،ولی من به خریدار. گفته ام که من متری نمی فروشم بلکه واحدی میفروشم .خریدار بعد از تحویل ملک شکایت کرده و خواستار پول ده متر را کرده است ،ضمنا در قولنامه قبلی که من خریده بودم هفتاد متر باراه پله قید شده که آن هم خریدار مطالعه کرده و تحویل گرفته است و بنگاه از روی همان قولنامه قبلی هفتاد متر قید کرده ولی راه پله را ننوشته ،
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق فسخ باید با مطالعه قرارداد مورد برسی قرار گیرد
اگر ارجاع به کارشناسی دهد و متراز مشخص شود میتوان کسری را از شما مطالبه کند