آیا میتونم با رضایت سایر شرکا امتیاز شرکت رو بمدت دو سال اجاره بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #32534334

سلام و عرض ادب
من مدیر عامل یک شرکت پیمانکاری هستم با مشخصات زیر:
نوع شرکت:سهامی خاص،
سال ثبت:۱۳۹۷ ،
محل ثبت:کرمانشاه،
کد اقتصادی: ندارد،
رتبه:۵ ،
رشته: کشاورزی،
آیا میتونم با رضایت سایر شرکا امتیاز شرکت رو بمدت دو سال اجاره بدم؟
قیمتش چقدره و چه مراحلی رو باید طی کنم؟
بعدا مشکلی از نظر حقوقی برام پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدیرعامل شرکت چنانچه طبق مقررات عمل نماید شخصا مسئولیتی ندارد ولی اگر خارج از وظایف خود عمل کند از باب تسبیت و مسئولیت مدنی مسئول است."
با رضایت سایر شرکا امتیاز شرکت رو بمدت دو سال اجاره بدهید
قیمتش چقدره و چه مراحلی رو باید طی کنم؟ طبق قرارداد که در قانون برای اجاره دادن مورد اجاره بین موجر و مستاجر مورد انعقاد قرار می گیرد و توافق قیمت مورد اجاره با شما و طرف قرارداد می باشد
مفاد قرار داد بین دو طرف اعم از زمان انجام قرار داد ، مبلغ قرار داد و در برخی از موارد تعیین سطح کیفی موضوع قرار خواهد بود
که با قراردادی مسئولیت انجام فعلی را عهده می گیرند

سلام، شما با مصوبه هیئت مدیره که امضا ذیل آن اجازه محسوب می شود میتوانید مراتب شرکت رو متناسب با عرف اجاره بدهید فکر نکنم وکلا بتوانند قیمت برای شرکت شما تعیین کنند

با توجه به قانون مدنی اجاره عقدی است که به موجب آن، مستاجر، مالک منافع عین مستاجره می شود.علیهذا عین مستاجره باید معین باشد، و اجاره عین مجهول یا مردد باطل است از فوق الذکر چنین استنباط می شود که حق عینی را می توان اجاره داد، نه سایر حقوق را. و چون مبنای شراکت سهامداران در شرکت های سهامی، براساس تعهداتی است که با امضای اظهارنامه در شرکت های خاص آغاز می شود.اوراق بهادار در معنای واقعی کلمه ، تعهدات سهامداران در برابر دیگر صاحبان سهام است بنابراین بر ذمه قرار میگیرد و حق دینی تلقی میشود. کما اینکه حق ما بر آنچه مالکیت داریم مثل زمین وماشین حق عینی است. حق دینی با توجه به تصریحات مواد فوق الذکر قابل اجاره نیست. لذا به نظر نمی توان سهم الشرکه را در شرکت های تجارتی در معنای عام به اجاره داد.