از اونجایی که مدرکی به نام من نیست ولی کارت و بیمه نامه شو دارم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #32508688

من سال ۹۵ با تحریک یکی از اقوام از جهت اینکه میگفت ماشینت را بفروش هر چقد پول داری بده بقیه پولو دو ماهی یه بار قسط بده منم هم قبول کردم برای پژو ۴۰۵ که اون موقع ۳۰ ملیون بود ۱۲ تومن دارم یه هفته نشده بود با فشار و پیام و تلفن پول جور کردم و ۲۳ ملیون دارم گفتم بقیشو نمیدم تا سند ماشینو بیارین بعد پولو بگیرین بعد از ۶ ماه ماشینو برام اوردن با پلاک و مدارک به نام کسه دیگه حدود دو سال از ماجرا گذشت و کسی برام سند نیاورد تا اینکه اول سال ۹۸ ماشینمو بردن پارکینگ صاحب اصلی شکایت کرده بود پیگیر شدم از اون فامیلم گفت پولشو ندادی دو سالم گذشته گفتم میدم یه کاغذ نشونم داد که توش نمیدونم چی حساب کرده بودن سود پولشون یا دیر کرد که من حدود ۳۰ ۴۰ ملیون بدهکار شده بودم گفتن ۱۵ تومنم زدی درش میاریم دادم و هی امروز فردا کردن الان یک سال ماشینم تو پارکینگه از اونجایی که مدرکی به نام من نیست ولی کارت و بیمه نامه شو دارم چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما ماشینی را که خریده اید از کسی خریده باشید که از مالک رسمی خریده است و یا اگر چند دت نقل و انتقال شده همه قراردادها تا برسد به مالک رسمی موجود باشد یا به وکالت از مالک رسمی به شما فروخته باشند خرید شما بلا اشکال است و می‌توانید علیه همه آنها و مالک رسمی دعوی الزام به انتقال رسمی اتومبیل اقامه نمایید
ولی اگر یکی از کسانی که به شما فروخته اند زنجیره ایشان با مالک رسمی قطع باشد معامله شما با مشکل مواجه است
و چنانچه شما دسترسی به فروشندگان قبلی تا برسد به مالک اصلی ندارید می توانید از کسی که به شما فروخته است شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید اگر ایشان دلیل خرید یا وکالت نامه رسمی که منتسب به مالک اصلی باشد ارائه دهند باز هم مشکل شما حل می شود و الا وی را از نظر کیفری قابل تعقیب می باشد.