خوانده با لایحه اعتراض ارسال کرده میشه راهنمایی کنید تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #32475026

سلام بابته مطالبه وجه سفته قرار نهایی بر محکومیت صادر شده بعده درخواست اجراییه دادم حالا ۶ روز بعد از مهلت بیست روز خوانده لایحه اعتراض ارسال کرده میشه راهنمایی کنید تکلیف چیه

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. تاریخ ارسال دادخواست تجدیدنظرخواهی را لطفا چک کنید. آن تاریخ ملاک است نه تاریخ اطلاع شما از لایحه. اگر خارج از تاریخ اعتراض کرده باشد، رد می شود زیرا گاها دفتر خدمات قضایی دیر ارسال میکند اما ملاک تاریخ ارسال دادخواست است نه رسیدن به دادگاه.‌

با درود اگر رای غیابی باشد و خوانده عذر موجه داشته باشد ممکن است لایحه ایشان خارج نوبت پذیرفته شود، لیکن در اصل کلی نباید پذیرفته شود زیرا خارج نوبت است و باید رد گردد.

سلام به احتمال زیاد رای پرونده شما به صورت غیابی صادر شده اگر غیابی نباشد دادخواست ایشان رد میشود

سلام
اگر اعتراض خارج از مهلت باشد رد می شود.

با سلام درصورتیکه حکم غیابی صادر شده باشد امکان اعتراض با این ادعا که حکم به دست ایشان نرسیده وجود دارد . درصورتیکه با ابلاغ واقعی به خوانده مهلت بیست روزه گذشته باشد تجدیدنظرخواهی رد می شود مگر با ارائه ادله خاص مثل بیماری که مانع حرکت شده باشد .