دعوای بین موجر و مستاجر در صورتیکه سه ماه از موعد آن گذشته باشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #32468936

با سلام
من ملکی داشتم که سه سال پیش به یک کلینک ترک اعتیاد دادم، ملک من ۳۰ سال ساخت است. اما بین من و مستاجرقرار شد تا من یکسری تعمیرات در خانه انجام دهم تا برای کلین مناسب باشد و در ازا ایشان تعمیرات مورد نیازش را انجام دهد، البته کرایه را نزدیک ۱۵ درصد کمتر از عرف آن زمان به همین دلیل تنظیم کردیم. بعد از ۶ ماه مسناجر اعلام کرد که این مجوز از همکارش بوده و او از مسافرت برگشته و میخواهد خودش بر سر کارش باشد، شما به بنگاه بیایید تا ما مبایه نامه را به ایشان منتقل کنیم. ما در بنگاه تمام شرایط را به مستاجر دوم تحویل دادیم و قرار شد اجاره تا پایان ۶ ماهه دوم باشد و اصلا مورد را تحویل نگرفتیم چون آنها کاملا دوستانه بودند با هم. پس از دو هفته مستاجر دوم شروع به ایراد گیری به قسمت های مختلف خانه کرد، که قبوض پرداخت نشده، در خراب است ، پنجره مشکل دارد، ما باید دستشویی را کاشی مجدد کنیم و غیره، البته من هر بار در مکالمه تلفنی محترمانه عرض کردم وظیف من نیست ما در قراردادمان همه چیز را توافق کردیم. با این حال مستاجر خود تغییرات را داده و فاکتور تهیه کرده بود. بدون هیچ صحبتی دیگر، قرارداد ۲ سال دیگر در بنگاه تمدید شد و هیچ صحبتی از فاکتوری نبود. تا اینکه چند ماه پیش بنگاهی که ما قرداد داشتیم از آن محل به دلیل کلاهبرداری رفت، از همان موقع مستاجر بنا را بر بهانه گیری گذاشت کهباید فاکتورهای من را بدهید، من هر بار گفتم که قبول ندارم، و ایشان یک خانمی بود که مزاحمت و توهین های زیاد ایجاد میکرد، از ۴ ماه پیش اجاره اش را نمی دهد، و رفته از من شکایت کرده که احقاق حق کند بابت مخارج و خسارت در دیرکرد. البته من هم یک ماه پیش (گذاشتم سه ماه از موعد نپرداختم اجاره بگذرد) شکایت کردم ولی هنوز به دستش نرسیده و گویا او زودتر شکایت کرده. حالا دادگاه رسیدگی به شکایت او دو هفته دیگر است. میخاستم بدانم آیا حرف او منطقی است؟ آیا من میبایست چنین مبالغی را پرداخت کنم؟ تکلیف من در این خصوص چیست؟
ممنون میشوم پاسخ من را بدهید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه سوال شما بسیار طولانی و مبهم است بهتر است جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید .